Om oss

Marmar är ett företag med drivna och lösningsorienterade konsulter som levererar projekt med högsta kvalitet. Professionalism, kvalitet och trevligt bemötande är ledord i vårt arbete. Vi är prestigelösa och hjälper gärna till i alla delar av projektet – Vi rycker helt enkelt in där det behövs som mest.

Vi hjälper våra kunder uppnå önskad effekt. Genom att vi såväl tar fram som driver rätt aktiviteter skapar vi förståelse och vilja i organisationen. Detta leder i sin tur till att förändringen bemöts positivt och naturligare får fäste i organisationen.

Vi är riktigt bra på medling:

  • Våra erfarna kravanalytiker hjälper systemutvecklare att såväl förstå som utveckla i enlighet med kundens behov och önskemål.
  • Våra erfarna förändringsledare hjälper chefer, och beslutsfattare, att få med sig medarbetarna i att själva vilja driva en förändring, tex. Se möjligheterna ett nytt IT-system medför eller se möjligheterna med ett nytt arbetssätt.

Vi levererar tjänster inom flertalet områden; projektledning, förändringsledning, kravledning, kravanalys, processutveckling och strategisk rådgivning.

Historik

Grunden till dagens Marmar AB är det handelsbolag som startades 1998 under namnet Arboga Web Designs och Marmar Elektronisk Formgivning (från 2006 och framåt).

Initialt fokuserade verksamheten på hemsidor till företag och organisationer. Något som på den tiden var i det närmaste unikt var att kunden själv kunde redigera och komplettera sitt innehåll på hemsidan.

Idag finns dessa tjänster kvar men har utökats och kompletterats med flertalet starka erbjudanden inom konsulttjänster. Konsultverksamheten har ett tydligt fokus på kravledning, kravanalys, förändringsledning, processutveckling samt strategisk rådgivning.

Marmar Om oss gron

Färgen grön

Vår logotyp innehåller en grön nyans. En färg vi också har valt att använda i paletten för vår hemsida.

Grönt är associerat med tillväxt, harmoni, friskhet, säkerhet, pålitlighet och miljö.

Grönt är också styrkans och vänlighetens färg.

Hur kan vi hjälpa er?