mCloud – molnlagring med garanterad geolokalisering

mCloud – Säker molnlagring med garanterad geolokalisering

Marmar öppnar nu upp sin molnlagring för anslutning av nya kunder. Tjänsten kommer med flera fördelar som garanterad geolokalisering och prestanda i toppklass.

Tack vare multipla noder, med placering i Sverige, kan vi genom våra moderna datacenter med klimatkontroll, multipla fiberanslutningar, stabil strömförsörjning samt säkerhet i toppklass erbjuda molnlagring för datalagring, arkiv, VPS-tjänster samt co-location.

Kontakta Marcus Eriksson på Marmar för mer information.

Seminarie: Projektledning vs. Förändringsledning

Den 15 februari anordnade Svenskt Projektforum ett frukostseminarium för sina medlemmar där Marmars konsult Malin Nyman var anlitad som talare. Rollen som Projektledare är väletablerad och definierad medan förändringsledarens roll är såväl nyare som mer oklar. Under seminariet diskuterades förändringsledningens roll i ett projekt och vem som driver förändringsfrågorna. Behöver man verkligen en förändringsledare?

Marmar utökar sitt team

Med ett initialt fokus på IT utveckling och företagsförändring utökar vi nu våra konsulttjänster. För att erbjuda våra kunder en komplett service kopplat till förändringsledning, medarbetare och processutveckling, har vi nu förstärkt vårt konsultteam med en senior projektledare, Malin Nyman.